Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Muut soittimet
Aihe:Shuren langattomasta mikistä kaivataan tietoa
Aika:22.01.2014 14:03
jarkai: Mitenkähän mahtavat toimia molemmat kanavat samaan aikaan? Entäpäs jos laitteita on neljä, ts. kahdeksan mikkiä käytössä tai neljä kapulaa ja neljä headsettiä? Onko äänenlaatu ok verrattuna vaikkapa Sennheiseriin?
 
Toimiihan ne jos ovat eri taajuudella. Sama juttu vaikka olis useampi laite. Mut sit päästään siihen et mitä enemmän sul noita on ni sitä enemmän sulla on myös kerrannaistaajuuksia, jotka aiheuttavat myös häiriöitä jos ei niitä osaa väistellä.
Äänelaatu on ihan ok verrattuna saman hintaryhmän Sennheiserin tuotteeseen.
 
Shure ja Senkku on molemmat vallan hyviä merkkejä langatonmarkkinoilla, kyse on vaan siitä et mitä kapseleita halutaan käyttää, jos 58 on se mitä halutaan ni Shure jne. jne.
 
Älä ota tätä seuraavaa pahalla.
Jos tietämys on tota tasoa langattomien kanssa ni kauheen montaa kanavaa en lähtis ihan itsekseen yrittämään samalla kertaa tulille vaan yrittäisin soittaa jonkun paikallisen äänisepän vähän kertoo langattomien laitteiden perusteista. Joo kaikki langattomat toimii samalla periaatteella merkistä riippumatta. Kaikissa ääni lähetetään radioaaltoja pitkin ja vastaanotinpäässä kuunnellaan sitä lähetystaajuutta ja muutetaan se mikki tai linjatasoiseksi signaaliksi, mikä voidaan sit vahvistaa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=221341