Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vekkuli1981
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:NWOTHM - Perinnemetallin uusi aalto
Aika:21.01.2014 14:11
Ton Cauldronin voisi kyllä mantereellekkin saakka ottaa.
 
Oma suosikki "uudessa aallossa" on selkeästi ruotsalainen Portrait. Enforcer tuolta päin hyvänä kakkosena. Steelwingistä itse en välittänyt, jotenkin puuttu ne kovat biisit mun makuun. Grand Magus on oiva, jos sen tän alle linkittää, vaikka ei kauhean nuorikaan enää. In Solituden voi täältä kai kanssa mainita, vaikka ei sekään ihan suosikkeihini lukeudu. Ruotsissa ylipäätään ollaan tehty viime vuosina aika paljon retroheavyä, ja osittain erittäin onnistuneestikin.
 
Suomesta voinee edellä olleiden lisäksi mainita omasta mielestäni lisäksi Evil-Lynin, ja jos powerimpi ilmaisu sallitaan niin Merging Flaren Reverence on yhä mun mielestä yksi parhaimpia kotimaisia levyjä lajissaan. :P Aijuu, Cast Ironia sivuten ottakaahan Gentry Lord äkkiä lataukseen:
http://gentrylord.bandcamp.com/
 
Jenkkilästä tulee paljon kovaa sikäläisen powerin alle menevää heavyä, ainaskin Cagen haluan itse tähän mainita, vaikkei kauhean nuori enää sekään. Sean Peck on sadistisen kova vokalisti. Toki paljon muutakin, jenkki power on oikeesti aika ehtymätön varasto, vaikka ne bändit eivät välttämättä kauhean tunnettuja olekkaan.
 
Brasseista ainakin Hibria pitää mainita.
 
Disentertainment järkkää muuten (taas) tulevana kesänä bussireissun Muskelrockiin Ruotsiin. Voisi tähän genreen tykästyneitä kiinnostaa. Keep it True Saksassa on tietty eräänlainen mekka, jos kiinnostaa - ihan vaan tuon bändejä tsekkailemalla oon itse löytänyt joitain uusia tuttavuuksia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=219370