Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Epämuusikko
Alue:Jazz
Aihe:Mihin jazzin olisi pitänyt lähteä 1970-luvulla?
Aika:19.01.2014 11:16   (muokattu 19.01.2014 11:17)
JuhaHo: Nimimerkki Epämuusikko on useaan otteeseen melko suoraan vihjaillut, että allekirjoittaneen pitäisi lopettaa keskustelu foorumilla. Olen käyttänyt hirvittävät määrät aikaa ja kymmeniä tuhansia Euroja omaa rahaa tähän touhuun, mutta en silti olisi oikeutettu osallistumaan keskusteluun. Veikkaukseni papistosta oli vähiten huono arvaus.
 

 
Sanovat asioita paremmin tietävät, että meidän kylillä on Suomen mittakaavassa melko vireä jazz skene - ehkä jopa ainutkertainen. Siksi minua ihmetyttääkin foorumilla nimimerkki Epämuusikon toistuvat hyökkäykset scenen puolesta toimivia aktiiveja vastaan.

 
MINÄ en ole missään vaiheessa sanonut että mene sinä pois tältä foorumilta. Kritisoin alituista "poikani pitäis saada...pojalla on sitä pojalla on tätä auttakaas jätkät kun pojallani on" -sinänsä valideista musiikkiaiheisista ongelmista kirjoittamista lähisukulaisen puolesta. Miksi se poika ei voi tulla niitä tänne itse kirjoittamaan????? Jos omalla kohdallani isä/äiti tekisi samaa niin repisin pelihousuni.
 
Anyway, jokainen jazzharrastaja, puoliammattilainen ja kokopäiväinen tekijä on tärkeä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=55&t=221232