Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Simulator
Alue:Koskettimet
Aihe:Mikä parhaan näköinen syntikka?
Aika:17.01.2014 09:28
Rumpukoneissa on muutamia hyvännäköisiä laitteita noiden edellä mainittujen Alesisten lisäksi, kuten vaikkapa ne Bossin pienet Dr-220:set. Mielestäni parhaimman näköinen on kuitenkin Rolandin Tr-626:nen.
 
http://jimatwood.files.wordpress.com/2012/03/roland-tr626.jpg
 
Muistan kun tuo laite tuli markkinoille ja näin semmoisen ensikerran musiikkikaupan ikkunalla. Olin aivan myyty sillä laite näytti niin ainutlaatuisen nykyaikaiselta ja muotoilu oli niin virtaviivaista. Väritys ja muotoilu oli kuin tietokonelaitteessa ja tässäkin oli tuota kulmikasta kiilamaista muotoilua mistä pidin.
No silloin se laite sitten tuli ostettua koska äänetkin oletettavasti olivat sen ajan huippua. Pidin laitteesta hyvin paljon. Näppäimet olivat vain muutaman millin koholla laitteen pinnasta. Laitetta oli kiva hivellä ja käyttäminen oli nopeaa. Tr 626 on tyylikäs myös takaa mikä oli tärkeä juttu. Erilliset ulostulot loivat "pro-vaikutelmaa" ja kevyttä laitetta pyöritteli mielellään kasissään ja ihaili sen muotoilua.
 
http://medias.audiofanzine.com/images/thumbs3/roland-tr-626-505115.jpg
 
Yhden kaupallisen äänitteen rumputaustat tuommoisella tuli tehtyä mutta sittemmin laite meni vaihdossa R8:siin. Todennäköisesti hankin vielä joskus takaisin tuommoisen tyylikkään Tr-626:sen, sillä en muista siinä olleen mitään valittamisen aihetta, tai sitten aika vain on kullannut muistot.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=221267