Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:markkuliini
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Minkälaisia kamoja kevyemmän musiikin soittoon?
Aika:15.01.2014 03:17
Velli: Omien kokemuksien mukaan se menee kyllä just eikä melkein noin niin kuin Markkuliini homman kuvaili. Tuurauskeikkoja kun olen Pohjois Suomen alueella tehnyt, niin jätkät ovat lähes poikkeuksetta lähteneet ajamaan yötä myöten takaisin etelään (Hki, Jkl, Turku jne.). Itselle on tullut melkein huono omatunto ajella 30-90min yöllä kämpille, kun tietää että jätkät pääsevät kotiin tyyliin puolen päivän maissa seuraavana päivänä.
 
Näistä syistä johtuen ymmärrän täysin sen, että bändi saapuu keikkapaikalle tuntia ennen vetoa ja haluaa tehdä mahd. nopean tsekin. Tuli mieleen miten ei-niin-hurjina nuoruusvuosina joskus 7v sitten kävin tuuraamassa eräässä kasaribilebändissä. Keikat olivat Rukalla Zonessa ja seuraavana päivänä Kotkan Amarillossa. Rukalta ajeltiin heti keikan jälkeen Kotkaan, jossa roudaus välittömästi :D. Enää ei ehkä jaksaisi, vai jaksaisiko...

 
Olikohan Heidi Kyröllä joskus sellainen nakki, että kolmen keikan putki oli Oulu-Turku-Oulu. :D Eli Helsingistä starttaava ja palaava keikka-muusikko matkusti neljänä peräkkäisenä päivänä noin 650 km. Shillä lailla!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=221247