Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tietokoneen kautta kitara tuhnu, vahvarin kautta ei?
Aika:12.01.2014 20:43
WanhaWetäjä: Riippuu mitä niillä tekee ja mitä hakee. Mulla on lukuisia talleuksia ko vehkeillä tehtynä, eli Apogee Duet 2 ja Logic 9:n kitaraplugari+muut efektit, kitarana joko Strato, Yamaha Pacifica tai Yamaha SG 2000, ihan kelpo lopputuloksen noilla saa JOS osaa/viitsii säätää ja tietää mitä hakee.
Yhtälailla presetit ovat perseestä lähes missä vaan mallintavassa, itellä on POD HD 500x, siinä on jo muuutama presetti mitä nyt periaatteessa vois käyttää vaikka keikalla mutta suuri osa on ihan täyttä p..kaa.
Alapäät noissa mallinnuksissa on pääsääntösesti niin korostuneet että monasti niitä saa pudottaa pirusti tai leikata eq:lla. Mutta joo...JOS haetaan jotain "mörköhevi" säröä niin niitä ei ehkä Logicin plugareista löydy, PODista kylläkin.
 
Miehessä siis vika ...;-)
 
Uskallan olla eri mieltä, mun Yamaha SG:llä se on helppo todeta kun siinä on yksi/kaksikelaisuus valittavissa molemmissa mikeissä.
 
Suuri osa, kyllä, itse käytän lähes pelkästään yhtä ja samaa, oliko se nyt British Boutigue joko clean, roso tai särö, siihen sitten reverbia ja
delayta, yleensä. No joo, esmes tässä on taas joku ihan eri osasto ja ihan ok soundit tostakin lähtee https://dl.dropboxusercontent.com/u/62628467/Logic-mallinnukset.tiff
http://maihinnousu.net/s/16320
 
Pulmansa noissa on aina ja säätää saa.
 
Kun ei tiedä mitä kysyjä tarkkaan ottaen hakee ja mitä soittaa niin paha sanoa, epäilen kuitenkin että syytä on vähän kaikessa, lähtien käyttäjästä. Ja onhan se tietenkin ihan eri tuutata vahvarista lujaa kuin jostain kukkapurkeista hiljaa...MUTTA nuo ovat 2 eri maailmaa eli siinä mielessä ihan turha vertailla.

 
Niin no lienet oikeassa. Jos ihan aikuisten oikeasti asiaa miettii, niin aika harvoin välineissä on vikaa vaan lähes aina käyttäjä ei vain ole osannut löytää välineensä mahdollisuuksia ja hyödyntää niitä. Ei pidä keskittyä siihen mitä välineellä ei voi tehdä, vaan siihen mitä sillä voi tehdä:-D.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=221200