Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Velli
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Siirtyminen apple-maailmaan
Aika:06.01.2014 13:05
Elmer: Kiitokset paljon vastauksestasi. Tämä raottaa hieman lisää tietämystä.
Mulla on RME 800 ja siinähän on kaksi firewire-porttia joten kaiketi samaa äänilähdettä voi käyttää, valitsee vain kumpaa porttia käyttää.
En tee isoja töitä, lähinnä mainosmusaa ja harvemmin yli kymmentä raitaa pyörittelen. Ilmeisesti voisi riittääkkin tuo 8 GB.
Ihan mielenkiinnosta ajattelin hankkia tuon Logig Pron, uutta oppia ikä kaikki, siinä on ainakin tosi mainio tuo Drummer, millä rumpuosasto hoituu tosi simppelisti. En tunne Logigin vakioplugareita mutta varmaankin hyvää tasoa.
Kiintolevy Mac Minissä näyttäisi olevan 500 GB, sehän nyt alkuun voisikin riittää ja USB-väylällä siirtää ulos tarvittaessa. Voisikohan sitä tuollaisella lähteä ?
HDMI-väylää pitkin isolle näytölle, RME hoitaa äänet ja kaikki muukin härpäke on valmiissa studiossa valmiina...mitäpäs tuumailette ?

 
Jos tosiaan noinkin pieniä projekteja pyörittelet, niin mac mini hoitaa homman ihan varmasti ja 8GB RAM riittää paremmin kuin hyvin. Itse käytän vuoden 2007 iMacia ( 3GB RAM). DAW:ina Logic Studio 9, jolla pyörittelen n. 20 raidan projekteja (pari/kolme plugaria per raita) ja kaikki toimii loistavasti. Ei ole tullut vielä tehojen rajat vastaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=221079