Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Osteri
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kansainväliset kuriiripalvelut ja sähkökitarat
Aika:02.01.2014 20:35
Itse ajattelen niin, että DHL, UPS ja TNT suuntaavat palvelunsa ensisijaisesti yrityksille ja edullisen hinnan saa kun lähetettävä lähetysten määrä on paljon. Siis tuonnissa Suomeen nettiostosten kulut ovat lähetystä kohtaan pienet, mutta ostapa vienti Suomesta ulos yksityishenkilönä, niin johan maksaa.
 
Noiden toimivuus on aika samankaltaista, kuten globaaleilta toimijoilta voi odottaakin. Saksaan lähettäminen ei pitäisi olla ainakaan DHL:lle vaikeaa koska onhan se Saksan postin omistama firma (Deutsche Post DHL). TNT Hollannin postin, UPS on jenkkifirma....jne....näiden isojen kanssa.
Yleensä firmat toimii silloin hyvin kun niillä on omat konttorit, omat noudot ja jakelut maassa. Silloin kun esim Ranskassa toimija on vaikka kuljetusliike X ja sillä joku edustaja Suomessa firma Y, niin saattaa olla tietokatkoja.
 
Postin peruspalvelut ovat kautta aikojen olleet maissa samanlaisia ja hinnat kuluttajille sopivia. Laadun kannalta ne joutuvat nykyään kilpailemaan yllä mainittujen kansainvälisten kanssa, joten itse käyttäisin sun tapauksessa ihan vaan Posti-Itellaa. Yleisesti ottaen kansainvälisen kuljettamisen hinnat ovat nykyään niin pohjalla, että vaikka tavara fyysisesti hyvin liikkuukin niin palvelua tiedon saamiseksi voi joskus olla hankalaa saada.
 
Lopuksi noita Suomeen ostamianne kamoja koskien; kun kuittailette niitä saapuvan tavaran rahtikirjoja ja pakettikortteja, niin se kuittaus tarkoittaa, että tavara on otettu vastaan moitteettomassa kunnossa. Jos jotain onkin hajalla niin vastaanottajan se pitää jotenkin todistaa. Lukekaa sen myyvän yrityksen ohjeet tavaran vastaanottamisesta ja jos siellä lukee että paketin saa avata ennen kuittausta, niin ottakaa siitä printti ja näyttäkää jakeluauton kuljettajalle, niin loppuu hetkeksi ne kiireet ja mussutus ja saatte katsoa, että tullut tavara on kunnossa. Selvitysjutuissa on kolme tärkeää asiaa: todiste, todiste ja todiste.
 
Seuraan näitä juttuja työni puolesta ja kaikkea tulee nähtyä. Hyvää lähettämistä kuitenkin !
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=221035