Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juicy
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Deadlock
Aika:01.01.2014 19:43
Eikö tällä hienolla saksalaisella bändillä ollut omaa ketjua!? :O
 
Ite tunnustan fanittavani etenkin Wolves-albumia. Naisvokalisti Sabinen ääni, laulumelodiat ja kertsit on sillä levyllä vaan niin upeita. Uudempien levyjen biisit ei oikein oo vakuuttaneet, ja Bizarro World:kin oli yhtä biisiä lukuunottamatta melkoinen pettymys, toisin kuin tää uusin The Arsonist joka kuulostaa ihan kuin eri bändiltä.
 
Sehän johtuukin varmaan siitä kun parikin tyyppiä on vaihtunut; brutaalit örinät hoitanut perustajajäsen läksi ja sen tontin otti basisti, joka oli jo pari tuurauskeikkaa tehnytkin. Uudeksi basistiksi tuli entinen keikkakuski/manageri.
 
Kitarasoundit on muuttuneet perus djenttipörinäksi (ei sinänsä hassummiksi IMO). Onneksi Sabine on vielä messissä upealla äänellään. Elektroniset äänimaisemat joissain biiseissä on _huomattavasti_ parempia kuin aiemmin, eivät kuulosta niin päälleliimatilta happyhardcoreripulilta kuten aiemmin joissain biiseissä.
 
Hyvältähän tää rupeaa kuulostamaan, itseasiassa hemmetin kovalta. Aluksi tuli vähän sellainen inhoreaktio kun tuttu bändi kääntää kelkkansa.
 
The Great Pretender - http://www.youtube.com/watch?v=NeC1Ueqzfes (aika lujalla volumet)
I'm Gone - http://www.youtube.com/watch?v=R7M97B7bLZU
 
verrattuna edelliseltä levyltä -
 
Virus Jones http://www.youtube.com/watch?v=dSf_sEG0XwM
 
Sabine.. :3
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=221020