Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dirtyh
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Missä ne kovat uudet rokkibändit on?
Aika:27.12.2013 20:14
JIRPPI: En saanut aloitusviestistä irti mitään järkevää pointtia. Kyllähän niitä kovia rock-bändejä löytyy siinä missä ennenkin, kun vain jaksaa etsiä. Suosittelen kyllä laajentamaan musiikkimakua myös sen rockin ulkopuolelle, niin kuunneltavaa löytyy vieläkin enemmän.
 
Ennen vanhaan ne mun suosikkirock-bändit olivat laajentaneet ilmaisunsa "rockin" ulkopuolelle ja tekivät ihan sitä mikä itseä huvitti. Nälkä niillä bändeillä silloinkin tuli ja varmaan silloinkin olisi itsensä ruokkinut helpommin soittamalla Elvistä vanhuksille. Silloin vaan business oli halukas löytämään niitä "uusia supertähtiä".
 
Nykyisin business on halukas löytämään tavan jolla vanhat kappaleet myydään uudestaan. Ei ihmiset halua kuulla Idols-artistin omaa tuotantoa koska uuteen tutustuminen vaatii aikaa. Ihmiset haluavat kuulla kuinka lähelle alkuperäistä tulkintaa Idols-artisti pääsee.
 
En millään usko etteikö nykyisinkin löytyisi niitä bändejä jotka ovat valmiit näkemään nälkää. Business ei vain halua olla sellaisten artistien takana.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=220935