Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ossi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Matamp, Orange ja Green-vahvistimet
Aika:25.12.2013 22:32
Mielenkiintoista tarinaa! Matampeista, Greeneistä ja noista muista sukujuuriltaan samalta suunnalta peräisin olevista kapineista ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta kylläkin parista 70-luvulla hankitusta Orangen styrkkarista ja kaapista, joista en löydä moitteen sijaa.
 
Eka ostos oli 120 W Graphic ja 4x12" kaappi. Yhdistelmästä irtosi ilman rupea kunnioitettavalla volumella puhdasta ja tervettä kitarasoundia. Nuoren miehen soundimieltymykset muuttuivat kuitenkin melko nopsaan, ja onneksi saman firman Overdrive OR-120 tuli kaupan, ennenkuin butiikki pisti lapun luukulle tai ainakin toiminta hiipui lähes olemattomiin pitkiksi ajoiksi.
 
Em. Overdrive ja kaappi ovat käytössä edelleenkin. Jokainenhan kehuu omaansa ja omia valintojaan, mutta väittäisin silläkin uhalla, että liki 40-vuotiaasta alkuperäiskunnossa olevasta stäkistä lähtee vielä tänäkin päivänä uskottava ja musikaalinen roots-soundi ilman minkään sortin ylimääräisiä kilkkeitä - hyvä piuha riittää.
 
Ainoa miinuspuoli noissa on, että ovatten melko lailla yhdenasianvehkeitä, jatsi ei välttämättä taitu noilla ihan tuosta vaan. Toisaalta, sekin lienee vaan soittajasta kiinni ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220903