Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sickboy
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 310 äänestys
Aika:22.12.2013 19:39
Kuha: Saundit ja tatsi on kohdillan niin ku olettaa saattoikin. Mukavasti tyylikkäästi takakenossa läpi vedon. Sointuvaihdoksiin reagoitiin hyvin ja tällaisessa taustassa se on varsin tarpeellistakin. Huippuveto!
 
tjj2000: Ei hullumpi veto. Melko hyvin soitetut äänet istuivat sointuihin, välillä kuitenkin vähän huonommin. Tasapainoinen veto josta huokui mukava rauhallisuus.
 
AiGee: Hyvin sopii stilikan saundit tähän taustaan. Tässä vedossa suurin kehityksen paikka olisi mielestäni rytminen fraseeraus johon olisi toivonut enemmän rauhaa. Tasapainoinen veto tämäkin.
 
Vesa423: Mukavat saundit. Melko hyvin löydetty taustaan sopivan letkeä fraseeraus, vähän hätiköintiä siellä sun täällä kuitenkin. Hieman enemmän olisi sointuihin voinut reagoida. Kokonaisuus on oikeasti kuitenkin varsin mallikas.
 
stratomaster: Tosi kivat saundit tässäkin vedossa. Hyvä rauhallinen ote, mutta vibrat ovat omaan makuuni paikoin jopa hieman epävireisen puolella. Hyvää sointuihin reagointia ja tosi mallikkaita blues/countrylikkejä.
 
MadMatt: Bluesimpi tatsi. Makeita kuvioita hyvällä tatsilla, jotkut äänet ei ihan niin hyvin sopinut. Hyviä melodiankehittelyjä varsinkin toisiksi viimeinen kierto oli tyylikäs. Makoisaa oli loppusointua myöden.
 
hasako: Hieman yllättävällä melodisella materiaalilla lähdettiin liikkeelle tässä vedossa, toisella kuuntelulla se tuntui jo ihan perustellultakin. Saundin olisi saanut istumaan erityyppisellä kaiulla mielestäni paremmin taustaan. Ehkä vähän liikaa pyöri kahden likin ympärillä ja vieläpä samassa asemassa. Hyvä maku tästä kuitenkin jäi.
 
Jarkre: Oktaavituplausta kehiin, ja tuplamelodiaa. Soitto tuntuu jotenkin tosi etäiseltä, johtuu ehkä todella varovaisen kuuloisesta soitosta. Rohkesti vaan vahvalla saundilla päin kuuntelijan näköä ni hyvä tulee.
 
Kabel: Nyt ollaankin jo varsin reippaasti naamalla. Saundin nimi voisi olla: Kuivana kakkoseen. Tosi maukasta soittoa, mutta ei ehkä ihan tähän taustaan istuva ratkaisu. Paljon hienoa kamaa.
 
BigPapa: Sävelletyn kuuloinen melodia alussa ei iskenyt ihan niin hyvin kuin loppu soolosta. Oli jotenkin vaikea keksiä sanottavaa ilman toista kuuntelua. Tässä oli paljon kaikenlaisia kivoja ideoita. Ehkä tähän olisi kaivannut melodisesti mielenkiintoisempia linjoja, jotta oltaisiin päästy timanttiin vetoon. Kokonaisuus on kuitenkin tosi mallikas ja loppusointu on asiallinen.
 
aantila: Onkos tää ihan resonaattorilla vedetty? Slidehommia ja avovireitä on selvästi soiteltu enemmänkin. Hyvän kuuloista kamaa kautta linjan. Hieman rauhaa fraseeraukseen ja oltaisiin oltu kärkikahinoissa.
 
Zeeboo: Periaatteessa tosi mallikas veto, mutta sinne tänne osuu hassuja äänivalintoja. Rytmiikkaan toivoisi paikoin jämäkkyyttä ja rauhaa. Oikein kivoja linjoja tästä soolosta löytyy kuitenkin.
 
krk: Saundit on tässä tuttuun tapaan kunnossa. Äänivalinnat ei ole ihan parasta krk-tasoa. Mukavaa takakenoa kautta linjan. Maukas lopetus.
 
2p: Kuha
1p: aantila
1p: krk
1p: AiGee
1p: stratomaster
 
Kuhalla oli selkeästi tasapainoisin veto, joten se oli pakko huomioida pisteytyksessä. Pisteitä olisi ansainneet kyllä kaikki, kivoja vetoja oli kautta linjan eikä kukaan ollut hukassa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=220844