Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Tekniikan (uudelleen)opetteleminen vanhemmalla iällä.
Aika:20.12.2013 11:07
dehemic: Allright, kiva kuulla!
 
Olen lueskellut jotain mutujuttuja interwebin syövereistä noista hermoratojen adaptoitumisista ynnä muusta joka kertois että yli 25v alkaa jo olemaan myöhästä. Tosin väitös taisi koskea niitä jotka ei ennen 25v ikävuotta ole juuri kitaraan koskeneet. Tiedä sitten noista, ei kun raakaa reeniä vaan niin jospa se siitä :)

 
Tuohon "internettietoon" kannattaa suhtautua asianmukaisella kritiikillä. Itse en paljoa hermoradoista sun muusta tiedä, mutta olen ollut kuitenkin sen verran medisiinareiden kanssa tekemisissä, että tiedän ettei aivoista tidetä vielä ihan kaikkea ja koko ajan opitaan uutta. Yleensä se menee niin, että mitä vähemmän jostakin asiasta tietää, niin sitä varmempia totuuksia meillä on tapana esittää. Tietämättöyys antaa itsevarmuutta sanotaan, mutta kyse on tietenkin siitä että mitä hatarampi ajatusrakennelma on kyseessä niin sitä agressiivisemmin sitä on puolustettava. Siksi kaikkein tulisimmat juupaseipäsväännöt foorumeilla käyvät aina ne joilla ei juurikaan ole käsitystä käsiteltävästä asiasta.
 
Kannattaa aina muistaa, että ne jotka tässä maailmassa mitään saavat aikaan, ovat niitä jotka eivät kuunnelleet kun heille hoettiin että "et sä voi, on jo myöhäistä, ei millään pysty...". Sitä paitsi sähän osaat jo soittaa, sun pitää vain hioa sun soittotatsia;-).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=220829