Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kipander
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ismo Alangon kiertueraportti
Aika:13.12.2013 09:51
Moi!
 
Vahvistimia oli tosiaan mukana kolme kappaletta (GA-5, GA-8 ja GA-40), kaikki eritehoisia. Jussille optimaalinen soundi saatiin keskimmäisestä. Eli niin, että hän pystyi ajamaan sitä täysillä ilman, että äänenvoimakkuus olisi liikaa. Pikku-Gibsonin soundi ei ollut missään nimessä sama, isompi oli lähempänä totuutta. Itseasiassa Turussa sillä aikaa kun toista vahvistinta vaihdettiin paikalleen, mikki lepäsi hetken ajan GA-8:n edessä, huvittava näky, mikki oli melkein isompi kuin vahvistin :)
 
Optimaalitilanteessa olisi luonnollisesti kaksi täsmälleen samanlaista vahvistinta, jotka olisi etukäteen tsekattu soundeiltaan identtisiksi. Näin onkin usein ollut esim HIM:in kanssa kiertäessäni. Vintagevahvistimia ei noin vain ostella tai vuokrata, joten olin kyllä erittäin vakuuttunut tuosta Jussin mukanaan kantamasta kattauksestaankin.
 
Parhautta päivään
 
Kimmo Aroluoma
 
oksatboys: Tälle on varmaankin joku hyvä syy, kun kerran on tolkun miehet tekemässä mutta siis:
Jos Jaakonaholla on kaksi vahvaria stagella mölyämässä, niin miksi se toinen ei kelpaa varavahvariksi, vaan tilalle vaihdetaan uusi? Siis että vaihtas mikin vaan toisen vahvarin eteen, kun se 1. mikitetty tippuu pois.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220452