Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uusi Custom-kitara valmistaja suomessa
Aika:12.12.2013 18:53   (muokattu 12.12.2013 18:54)
Kiiras:
 
Sitten haastavampi osa, huomiota herättänyt logoni helmiäisupotuksena otelautaan. On totta että säästän tovin työtä sillä että en tee kyseistä upotusta jolloin tuntityönä ajatellen olisi halvempaa hinnoitella logon pois jättäminen halvemmaksi. Mutta kyseessä onkin, kuten StJerky sanoi, mainosarvo ja sen poistuminen mikäli en logoani kitaran otelautaan laita.
 
Kuvitellaanpa tilanne jossa asiakas kävelee Ferrarin tehtaalle (en nyt itseäni kitaroiden Ferrariksi vertaa, mutta periaatte) ja sanoo "Moi, mä haluaisin että te teette mulle tämmösen ja semmosen auton, mutta siinä ei saa lukea että Ferrari." Mitäpä olette mieltä, sanooko F kakistelematta että "-OK, tehdään sellainen"?. Muut kitaravalmistajat (ja muutkin jotka valmistavat itsesuunnittelemiaan tuotetteita) tällaisessa tilanteessa lisäävät hintaa, mutta usein siitä ei vain mainita mitään. Minä sanon rehellisesti että tilanne on näin.
 
-Simo

 
Terve Simo.
 
En tokikaan tarkoittanut, ettei kitarassa saisi olla firman logoa. Meinasin vaan sitä, että yleensä se logo on siellä lavassa, mistä sitä ei tietenkään oteta pois kun kitaraa tilataan. Myöskin takaplekseihin yms. on tehty monasti logoja ja onpa yhdellä (ainakin) valmistajalla ihan kiinteästi runkoon paikoilleen nakuteltu metallinen levy, johon on kaiverrettu logo. Sitä ei sieltä saa pois, jollei sitten ala oikeasti taltalla naputtelemaan.
 
Mutta kuten sanoit, parin tonnin instrumentissa ei paljoa se logon poistaminen paina. Itse sen jättäisin lisämaksustakin pois, mutta haluaisin sen kyllä lapaan näkyville, missä se saisi olla koko kepakon elinkaaren ajan esillä. :) Tuntui vaan hassulta se, että sen logon poisjättäminen maksaa lisää. No, mutta sepä on vain minun mielipiteeni.
 
Jatkahan hyvää meininkiä vaan, kyllä tänne pimeään pohjolaan uusia tulokkaita mahtuu.
 
-Jari
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220664