Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Karwin
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Musiikillisia onnen hetkiä
Aika:09.12.2013 14:08   (muokattu 09.12.2013 14:52)
sellisti: Eilisiltainen keikka omalla bändillä oli aika hieno kokemus, se kun oli eka keikka yli puolentoista vuoden tauon jälkeen. Oli mukava huomata että edelleen soitto toimii ja porukka viihtyy hyvin yhdessä. Plus että yleisökin näytti tykkäävän. Oli hyvä meininki kaikin puolin!
 
Minulla oli samanlainen elämys päivää aikaisemmin, paitsi että edellinen keikka vuosi sitten ja tällä kertaa ei ollut "oma" yhtye. Kivaa kun on mukavaa.
 
Vänkää oli kun 1980-luvulla Rockradio soitti kappaleeni. Sen koommin ei ole musiikkini radiossa soinutkaan. Mutta vielä vängempää oli kun 1990-luvulla pari muutakin yhtyettä esitti samaa kappaletta.
 
Taannoin sovitin verkosta löytyneen runon verkosta löytyneeseen instrumentaaliin. Sekä ruotsalainen säveltäjä että yhdysvaltalainen runoilija olivat innoissaan kun joku oli heidän tuotoksensa (maailmanlaajuisesta internetistä) löytänyt & käyttänyt. 76-vuotias runoilija oli liikuttunut koska runo kertoi hänen nuoruudestaan: "I almost lost my keyboard from all the tears falling when I listened to the song. It is so beautiful." Ilahdutti se.
 
Vuosia etsin melodikaa tosi- ja verkkokirpputoreilta. On muuten ällistyttävän harvoin Muusikoiden Torilla. Viime viikolla löysin omani lähikaupungin kirpputorilta 12 ekulla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=220634