Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Myrkky Nuoli
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Virtaa pedaaleihin
Aika:09.12.2013 10:16   (muokattu 09.12.2013 10:18)
Mää oon saanu useiden pedaalien kanssa aikaan semmosta outoa sirinää ja surinaa 1spotilla ihan vaan yhden pedaalin ketjussakin. Yhdellä keikkapaikalla oli kunnon noisecoreshow menossa koko ajan, mutta ei se punkkikeikalla oo niin viimosen päälle. Sen verran hiljanen pörinä oli kuitenkin, ettei siihen varmaan muut kauheesti kiinnittänyt huomiota. Mutta auta armias jos onespotilla ketjutetun pedaalilaudan kanssa samassa jatkoroikassa on kiinni esim. läppärin muuntaja tai kaikista pahin: halppiskolvi. Vielä jos vahvistimen erehtyy pistämään samaan junaan niin surinat on sitä tasoa, että terve. Enimmäkseen kuitenkin 1spot on palvellut näppärästi.
 
Tuo HB Powerplant Jr. itselläkin nyt käytössä, mutta tarttisin pari outputtia lisää ja irrotettavan virtajohdon. Tuota kiinteää virtajohtoa lukuunottamatta on kyllä ollut aivan loistava peli, varsinkin täysin naurettavaan hintaansa nähden. Käytännössä sama paketti kuin Fuel Tank junior. Meinasin eka vaihtaa tuohon virtaliittimen kylkeen, mutta enpä nyt taida ruveta kihnuttamaan. Täytynee joku Cioks tai Pedal Power 2 hommata kunhan takamus kestää.
 
Taika perustuu sekä laadukkaampaan muuntajatekniikkaan, että eristettyihin virtalähtöihin. Jos kaikki pedaalit on samassa maapisteessä kiinni ja vielä viuhkamallissa niin siinä luodaan hyvä potentiaali kaiken maailman häiriöille. Isoin ongelma on yleensä modulaatio yms. muljutus- ja kaikupedaalien kanssa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220633