Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:zouwi
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kirkko esiintymispaikkana
Aika:03.12.2013 18:19
musamies: Jos mua kysyttäs miksaamaan ja suunnittelee äänentoistoa perus rokkiklubiin tai kirkkokonserttiin valitsisin kirkon jos myös esitettävä musiikki on sellaista, joka istuu kirkkoon. Rokkiklubin vaikeus liittyy siiheen kun on pienissä tiloissa mahdollisesti aika kovaa soittoa.
 
Kirkko taas on suorastaan tehty esiintymiseen siten, että on alunperin ajateltu, että estradilla on joku ja myös musiikin välityksellä esiintymistä on kirkoissa.
 
Voisi ajatella jopa, että kirkkoon on yhtä helppo mennä esiintymään kuin konserttisaliin.

 
Näissä tällä palstalla esitetyissä kysymyksissä on ainakin toistaiseksi ollut 100% kysymys siitä että halutaan esittää jotain muuta kun mies+kitara flyygelin säestyksellä. Tai oikeastaan mitään muutakaan mitä sinne yleensä mennään vetämään. Tottakai on helppo laittaa kuoro tai urut kirkkoon ja lähteä veivaamaan, aloittajan viestistä kuitenkin pystyi päättelemään sen verran että he eivät olleet vetämässä kuoroa eivätkä urkuja. Ite kirjoittelin tuon viestin olettaen että paikka on kaikunsa puolesta jotain epätoivoisen ja karmean välimaastosta ja musiikkityyli on jotain virsiä/yhteislaulua menevämpää. Akustinen rumpusetti kirkossa rupeaa asettamaan aika paljon haasteita ja rajoja tekemiselle ainakin omalta osalta, jos joku sattuu olemaan niin kova seppä että vetää aina yhtä vaivattomasti ja yhtä hyvällä soundilla klubilla ja kirkossa niin ehdottomasti nostan hattua suorituksesta.
 
Jos keikka on myyty, bändi kasattu ja biisit sävelletty niin aika myöhäistä ruveta rypistelemään että voisko sitä sittenkin vetää about täysin päinvastasella meiningillä kun mitä asiakas on tilannut. Jos asiakas tilaa rokkia kirkkoon niin sit toimitetaan sitä rokkia. Keikkapaikkoja on lähtöön jos toiseenkin ja välillä tulee vastaan niitä kaikkein syvimpiä loukkoja ja sit niissä on vaan vedettävä. Silkkaa p***apuhetta ruveta siinä vaiheessa enää kommentoimaan että ruvetaan ottamaan iloa irti siitä hallikaiusta kun ei se vaan oikein toimi rokkimusassa. Jos ei miellytä tollanen niin sit ei ole pakko myydä sitä keikkaa ensinkään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=220546