Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:osmonen
Alue:Jazz
Aihe:Berliinin jazz
Aika:02.12.2013 16:17
Moi!
 
Olen asunut Berliinissä muutaman kuukauden ja kohta onkin jo kotiinlähdön aika. Olen käynyt täällä aika paljon katsomassa varsinkin jazzkeikkoja ja muun improvisoidun musiikin konsertteja. Täällä on hyvin elävä musaskene ja paljon monenmaalaisia muusikoita. Myös moni suomalainen muusikko ja taiteilija on valinnut Berliinin asuin- tai opiskelupaikakseen. Itseäni on kiinnostanut varsinkin improvisoidun musiikin skene ja vapaampi jazz, vaikka olen kyllä avoinna kaikenlaiselle musalle.
 
Ajattelin, että jotakuta saattaisi kiinnostaa minun kokemukseni eri jazz-paikoista ja muista keikoista. Sekalaisia juttuja voi lukea blogistani. Kirjoitukseni kulkevat eri paikkojen ja muusikoiden esittelyn ja konserttiarvioiden välimaastossa. http://autumninberlin.blogspot.de/
 
En ole ihan kaikista näkemistäni konserteista sinne ehtinyt kirjoittaa mutta jotain kuitenkin. Vähän tulee ajauduttua samoihin paikkoihin, kuten B-Flat -klubille, kun se sattuu olemaan tässä asuinpaikkani lähellä. Täällä on niin paljon tarjontaa, että en varmaan monia paikkoja tiedäkään. Tunnetummista jazz-klubeista esim A-Trane on vielä käymättä.
 
Mulla on tässä vielä kaksi viikkoa peliaikaa ja jos jollakin on vielä jokin suositus niin saatan ehtiä vielä käymään! Olisi myös kiva kuulla, jos jollakin muulla on kokemuksia tästä kaupungista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=55&t=220523