Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tomppeli
Alue:Aloittelijat
Aihe:Joululahjatoiveena mikrofoni, vahvistin ja sähköpiano.
Aika:01.12.2013 11:37
Niq: Tällöin tarvitaan mikseri ja pari piuhaa lisää.
 
Tähän saisi liitettyä tarvittaessa kaksi laulumikkiä, kosketinsoittimen ja sen taustamusaa soittavan nauhurin ihan yhtäaikaisesti.
 
http://www.thomann.de/fi/behringer_xenyx_802.htm
 
EDIT: Kysyit, auttaako satasten lisääminen: Kyllä ja ei. Itse esityksen laatua se ei paranna, mutta helpottaa toki sen paremman soundin saamisessa. Paremman soundin lisäksi kalliimmalla saa kovempaa voluumia ja tietenkin sitä kestävyyttä/luotettavuutta.

 
Löytyisköhän apua tätä vanhaa keskustelua nostamalla.
 
Ala-asteikäiset lapset innostuneita musisoinnista, etenkin laulusta ja rumpujensoitosta (yksi käynyt laulutunneilla, toinen rumputunneilla, kolmas tutustuu itsekseen). Joulupukin toivelistalla on nyt sähkörummut (tilattu jo simppelit käytetyt) sekä joku mikrofoni ja vahvistin laulua varten. Jonkinmoinen yksinkertainen kosketinsoitin meillä jo on. Tarkoitus siis musisoida vain kotona lastenhuoneessa, mutta ääntä pitäisi saada niin rummuista, laulusta kuin ehkä koskettimistakin.
 
Kysymys: pystyykö tuohon yllä suositeltuun vahvistin ja mikseri -kombinaatioon kytkemään sähkörummut siten, että niistä saa jotain tolkullista ääntä ulos? Tarkoitus ei siis ole lähteä keikoille, ainoastaan tukea lasten innostusta kokeilla ja tutustua aihepiiriin yhdessä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=214110