Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:azlag
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta Kitarakomboa keikalle/treeneihin
Aika:26.11.2013 09:25
Myönnään auliisti että mulla ei ole hajuakaan mitä hard rock tarkoittaa. Toisille se on Scorpions. Itselleni esmes Black Label Society. Muunmuassa Disturbed tituleeraa itseään hard rock-bändiksi. Oma etsimäni soundimaailma on kaupallisen rockin/hard rockin/metallin sekoitusta (otetaan vaikka Bon Jovia/originaalia Gun's Rosesia/FFDP:tä) ja siihen istuvia vahvistimia on tullut netistä etsittyä liiankin kanssa.
 
Bugeran suhteen olen joutunut vähän laskemaan GAS-listan sijoitusta koska yleinen konsensus tuntuu olevan että kovin yksilöllisiä, voi tulla sutta, voi tulla priimaa. Yhdellä tutullani on Bugeran 333-kombo ja törkeän hyväsoundinen peli. Vähän vaan arvaamaton ollut muutamissa viime treeneissä ainakin.
 
Siispä, kaasutukseni kohteina tällä hetkellä kahden kärjessä Blackstar:it (HT-sarja, karvan verran enemmän rokin suhteen kuin Series 1. Ja halvempia, tietty :P ... ID:t myös kiinnostaisivat vaan pitäisi päästä kokeilemaan) sekä Oranget (TH30). Jet City tulee hyvänä kolmosena jo hintansa puolesta vaan ei ole sitäkään päässyt kokeilemaan (voisi olla korkeampana jos ei etäisen psykoakustisen ilmiön, ilman testailua tai edes kuulemista livenä, vaikuttaisi vähän jotenkin pliisulta - vrt. A7X:n "Hail To the King":in rytmiriffi). Nelosena Randallin RT 50H, jotenkin "nääh":inä mutta halpana sekin. Enemmän ehkäpä metalliin kallellaan kuten Randallien kanssa usein lienee tilanne. Ja kaiuttimiksi V30:set tahi Greenbacksit. Man O War:kin vähän houkuttaisi.
 
Tällä hetkellä paras soundi lähtee Peaveyn 6505+:sta vaikka heleitä cleaneja siitä onkaan turha hakea. Enpä niitä silti tarvitsekaan, akustinen erikseen. Laneyn Ironheartista löytyy kauniit puhtoiset ja miellyttävä särö mutta jokin lopullinen puraisu siitä vielä uupuu jotta Peaveytä pääsisi kunnolla haastamaan. Loput omat kamat eivät ihan täytä kaikkia vaatimuksia, kuten esmes hyvät soundit, ainakin pari kanavaa jne jne.
 
Jos siis YHTÄÄN samansuuntaisilla linjoilla soittelet, tuossa omat 2-senttiäni - ei se koko, vaan se miten sitä käyttää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220399