Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Purpelo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta Kitarakomboa keikalle/treeneihin
Aika:25.11.2013 15:27
Terve!
 
Tarkoitus on ostaa itselle uusi kitarakombo otiskon mukaisesti treeni- ja keikkakäyttöön. Nykyään olen treeneissä ja keikoilla vetänyt lainakaapilla ja nupilla, mutta aina kuitenkin jäytää takaraivossa, että lainakamoilla tässä nytkin vedetään. Suunnittelin itsekin vielä hetki sitten kaapin ja nupin hankintaa, mutta hinnat on aika kamalia, joten eiköhän combollakin pärjätä?? Tietty kaapista irtoaa enemmän.. En tosiaan osaa yhtään sanoa, mutta toivottavasti joku osaa.
 
Tollasta komboa thomanilta oon nyt katellut, mutta ehdotelkaa ihan vapaasti. Hintaloukkana 500€, mutta se ei ole kiveen hakattu vaan sitä suuntaa 5-600€. Efektejä ei kombosta tarvii hirveesti löytyä sillä ne saadaan tarvittaessa pedaaleilla.
 
http://www.thomann.de/fi/bugera_v55.htm
 
Tuosta linkaamastani vielä, onkohan tuohon mahdollista liittää kanavanvaihdinta vai vaatiiko se kaappi/putki-yhdistelmän? Lainakamoissa on ollut kanavanvaihdin jossa on cleanit, säröt yms. mutta tärkeimpänä volume boost joka on tullut mm. sooloissa tarpeelliseksi. En sellaista vaihdinta omista, mutta hankintaan jos sellasen tohon saa.
 
Mutta kertokaa mielipitetiä komboista keikka/treeniskäyttöön ja ehdottakaa vaihtoehtoja. Musiikkityylinä on rock/raskaampi rock eli sisältää särömättöä ja cleania.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220399