Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dixi19
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Jenni Vartiainen
Aika:19.11.2013 11:50   (muokattu 19.11.2013 11:51)
Muovinen: Itteä häiritsee näissä uusissa sinkkubiiseissä (ja muutamissa vanhemmissakin) tulkinnan/tyylin ja tekstin ristiriita. Vartiainen henkäilee ja kuiskii kuin haltijaprinsessa mutta sanoituksessa puhutaan tipattomasta tammikuusta ja länkyttämisestä. Tulee jotenkin niin vaikea olo noita kuunnellessa. Biisit ei olis hassumpia ja Jennillä on hyvä ääni, joten ohuesti harmittaa tollanen.
 
Nimenomaan. Monet sanoituksista sopisi huomattavasti paremmin esim. Chisulle, jolla on tarvittaessa vähän eläväisempi tyyli tulkita. Jennillä ei tuntuisi olevan kuin yksi tasapaksu henkäilumoodi, jonka takia kiinnostus alkoi lopahtamaan jo edellisen levyn ilmestyessä ja on kadonnut kokonaan uusimman myötä.
 
Ääni on tosiaan hyvä, mutta jos ei osaa tehdä mitään muuta kuin sitä yhtä soundia eikä välittää kummempia tunteita sen kautta, niin nopeasti on kaikki kortit pelattu. Esim. muuten todella hieno pop-biisi Duran Duran kakkoslevyltä kuulostaa nykyhönkäilyssään pahimmillaan aika väkinäiseltä ja innottomalta meiningiltä (ei siis sensuellilta tai herkältä).
 
Ihme lahnailua siis :)
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=219393