Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Gibson Les Paul - h i n t a s i r k u s !
Aika:14.11.2013 15:31
Laulava Kylätohtori: Viimeksi tänään mietin, että jos pitäisi alkaa Gibsonin lespaa ostelemaan, niin pitäisi käydä joku kurssi, että tietäisi, mitä ihmettä sitä on oikeastaan ostamassa. Käsittämätöntä hintavaihtelua ja kun en ole mikään specialisti, niin olen ihmetellyt, että miksi helvetissä ne hinnat heittelevät noin paljon ja miten sitä voi ikinä ostaa tuollaista maksamatta liikaa ja joutumatta kusetetuksi...
 
Mutta ilmeisesti kyse ei ollutkaan vain minusta...

 
No eihän sua voida kusettaa. Jos haluat ostaa Gibson LesPaulin, niin ostat sellaisen päivän hinnalla ja tiedät mitä saat. LesPaulin kohdalla lapakorjaus on asia joka pudottaa hintaa, mutta rehti myyjä kertoo mikäli sellainen on tehty. Itse epäilen, että nykyinen Paulien alennusmyynti johtuu runsaasta tarjonnasta. Kunniitä nyt vaan on torilla ihan hemmetisti tarjolla, niin hinta painuu väkisinkin alemmas. Toinen juttu lienee siinä, että uusien Paulien hinta näyttää myös tulleen alaspäin (jokin aika sitten musafasulla oli stankkuja rivi alle kahdella tonnilla kun normi pyynnit uusista on takavuosina olleet siellä 2400 euron tietämissä). Jos uusien hinta laskee niin väkisinhän se näkyy myös käytettyjen hinnoissa.
 
Voi olla, että hinta voi laskea vielä nykyisestäkin, mutta ehkä myyjilläkin on jokin kipuraja jonka alle siitä ei vain enää halua luopua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=220204