Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:carnation
Alue:Media ja viihde
Aihe:Kanavat auki
Aika:05.11.2013 17:59
Vaihtovirta: Vähän täytyy ihmetellä taas tuleeko näiltä maksukanavilta oikeasti ikinä yhtään mitään katsottavaa? Samaa olen ihmetellyt joka kerta kun näitä "ilmaisia päiviä" on ollut tarjolla..toki tänää ja huomenna mestareiden liigaa (ja valjua yleisestikin), mutta mtv-leffa? tai fakta? kuka helvetti noista maksaa??
 
Kyllä minä näitä ohjelmatietoja toisinaan väijyn, mutta eivät nuokaan kanavat tarjoa kyllä yhtään mitään. MTV3 Scifi oli aikanaan varsin hyväkin juttu, mutta menivät tosiaan sitten ja lopettivat koko höskän, tilalle joku MTV3 Fakta XL. Ei jumalauta. Tosin Scifi-kanavakin kärsi nurinkurisesta esityspolitiikasta: jotain sarjaa näytettiin älyttömällä tahdilla, jolloin olisi koko ajan pitänyt olla tallentava digiboksi huutamassa ja tarkkana ohjelmatietojen kanssa, ettei mene ohitse. Sitten tuli taas pitkä tauko, ettei olisi ollut oikein mitään katseltavaa. Miksei sitä jotain Star Trek -sarjaa olisi voinut jyvittää pidemmälle aikavälille, eikä ryskiä jakso per ilta -tahdilla.
 
En minä kyllä muutenkaan perusta näistä kanavapaketeista, johan siinä kohdin viimeistään passivoituu ja sohvaperunoituu kun surffailee kymmeniä kanavia läpi ilta toisensa perään ja pitäisi muka olla kartalla mitä esitetään ja milloin. Tavallisissa kanavissakin on jo ihan tarpeeksi, ja sitä paitsi käytännöllisempää waret... öö, tilata amerikanserkulta kiinnostavia ohjelmia, jotka voi sitten katsoa koska haluaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=208394