Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Katkeileva D- ja A-kieli :(
Aika:03.11.2013 13:40
Teukku guitar: Onko kenelläkkään vastaava ongelmaa että kitaran D ja A kielet katkeilevat tämän tästä. Kieli katkeaa tallankohdalta. Ts. punos "rikkoutuu" silmin nähtävästi.

Mikä olisi sellainen kielisatsi joka kestäisi. Talla ei mielestäni ole niin terävä että se söisi kielen poikki :( vai olisiko siinä sittenkin syy.

Viimeksi virittelin siihen Hannabachin satsin joka tosin oli pakkauksessa useita vuosia. Vanheneeko tai rapistuuko kielet alkuperäispakkauksessa. Kyseessä olevat kielet katkesivat viikon käytön jälkeen.. siis E, A ja D kielet menivät samoihin aikoihin. Viritys oli ihan normaali :(
 
Mikä mahtaa olla halvin ostospaikka netissä jossa hyvä valikoima kieliä klassiseen kitaraan.

 
Mulla oli nailonkielisessä samaa ongelmaa yhdellä punotulla kielellä eli 4th, joka katkesi juurikin tallan päästä ja kyse juurikin Hannabackin kielistä, jotka tekivät tuon 3 kertaa siten, että yhdessä kesti pidempään ennenkuin katkesi, toisella kertaa ei niin pitkään ja kolmannella kerralla kesti vaan 3 päivää ja kuulu naps.
 
Vaihdoin merkkiä Addarion Pro Arteen eikä ole enää katkeillut ja nyt on kokeilussa Savarezit jos en väärin muista eikä nekään ole katkeillut. Tallassa mulla ei vikaa ole.
 
Jostain syystä ainakin mun kokemukseni mukaan Hannabachit on herkkiä noille, jos jollakullla on toisenlaista kokemusta niin kertokaa koska en halua mustamaalata mitään merkkiä mutta ikä kyllä mun kokemuksen on kyseisestä merkistä huonot.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=219984