Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:SnowCrow
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Laulun äänittäminen, popfilteri, help mii :)
Aika:30.10.2013 16:54
syntineN:
Haluan ostaa itselleni perus äänitys ja mikfoni systeemit mitä vaaditaan.. Joten en siis tarvitse huippu laatua alkuun. Voisi vinkata mistä ostaa ? onko mahdollisesti jtn musiikki ohjelmaa ihmisillä jotka laulaa, vai laulaako nekin esim karaoke versioita, tietokoneelta ja äänittää sen ja laulaa noihin hienoihin mikkeihin ja se on valmis. ? =) Mutta en siis halua muokata ohjelmmilla ääntäni..tietenkin eri asia jos noi kaikki ihmiset hieno säätää jollain ohjelmallakin.. Olen kysynyt eri palstoilta apua, ei ole herunut.. tätä palstaa vinkattiin ja nyt kyselen teiltä. Tuhanet kiitoksen etukäteen ihmisille joka minua vähän auttaa :) KIITOSKIITOSKIITOS

 
Täällä torilla on esim. tällainen setti myynnissä: http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=805850
Siinä on melkein kaikki mitä tarviit.
 
Audio interface eli äänikortti kytketään USB-johdolla koneeseen. Interfaceen puolestaan kytketään mikrofoni mikkipiuhalla. Pop filtteri tulee mikin eteen suodattamaan ei-haluttuja suun "häiriöääniä". :)
 
Sit vaan äänitysohjelma auki, esim tuo yllämainittu Reaper, rekki päälle ja laulamaan. Luurit on hyvä olla juuri sitä varten, ettei musiikki, jonka päälle laulat, vuoda mikrofoniin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=219916