Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ReBeat
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Marshalin putkinuppi ja kuulokkeet, mitä vaatii väliin?
Aika:27.10.2013 01:03
http://www.marshallamps.com/downloads/files/JVM%20hbk%20Eng.pdf
 
STANDBY Switch & Silent recording (19)
 
As stated above the STANDBY Switch is used in conjunction with the POWER Switch to warm up the amplifier before use and to prolong the life of the output valves. When the amplifier is in standby mode the whole preamplifier section continues running at its nominal voltages whilst the power amplifier
remains in a standby status. This allows the amplifier to be used for silent recording or preamplification purposes.
 
Only when the STANDBY is off can the amplifier be used without a load. Always ensure a load is connected when leaving the silent recording mode, i.e. when switching the STANDBY switch ON.

 
-----
 
12. EMULATED LINE OUT
The pre master volume signal, processed through a 4x12 speaker cabinet emulator and electronically balanced is made available at this connector.
 
-----
 
Pelkkää kaiutinemuloitua etuastesoundia on mahdollista ottaa tosta marsusta ulos ilman kaiutinkaappiakin. Silloin on vain ehdottomasti huolehdittava että STANDBY kytkin on asennossa OFF.
 
Jos haluat koko vahvistimen soundia (päätevahvistin mukana) niin silloin tulet tosiaan tarvitsemaan ns. keinokuorman. Sen pitää olla sellainen että se toimii kuormana myös pelkiltään, ihan ilman mitään kaiutinkaappia. Tällöin kytkisit kaiutinkaapelin keinokuormaan, sen sijaan että kytkisit sen kaiutinkaappiin.
 
Monesta keinokuormasta löytyy jonkinlainen kuulokeliitäntä.
 
Mikäli ei löydy, niin keinokuorman line out liitännästä kytkisit sitten linjatasoisen signaalin tietokoneelle tai mikseriin. Jos keinokuormasta löytyy kaiutinemuloitu line out, niin se olisi sitten jo soundillisesti perusvalmista kamaa. Eli sitä voisi tarjota mikserin tai tietokoneen kautta kuulokkeisiin. Jos keinokuormasta ei jostain syystä löydy kaiutinemuloitua ulostuloa niin esim. tietokoneella tai erillisellä emulaattoripurkilla pystyisi lisäämään kaiutinemuloinnin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=219879