Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vanha_pieru
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Sinfoniaorkesteri-ohjelmat ja muut oheistuotteet.
Aika:13.10.2013 12:21   (muokattu 13.10.2013 12:24)
JPQ: Kyllä Kontakt 5 player standalone ainakin mäkissä avasi SF2 tiedostot kun viimein löysin ne mitkä mulla on (ja ihan ostettuja). tuo sonatina ei ole itselle tuttu mutta joskus youtube videon osana jollain ollut jotain tuosta kuulosti siinä ihan siedettävältä...
 
En aivan pysynyt kärryillä. Mitä ovat nämä SF2-tiedostot, minkä ohjelman tai samplekirjaston mukana ne tulevat?
Latasin uteliaisuuttani (ja kuten JPQ, YouTube-pätkästä innostuneena) Sonatinan koneelle ja samantien pari muutakin sinfoniaorkesterin instrumentteja sisältävää ilmaista soundipankkia, nimittäin DSK Overturen ja Total Composure Orchestran (jos jotakuta kiinnostaa, molemmat löytyvät sivulta http://www.freemusiciansresource.com/category/keys/strings-orchestral/ jossa on paljon muutakin ilmaista).
En kuitenkaan pysty vielä sanomaan minkä laatuisia nuo Sonatina Symphonic Orchestra, DSK Overture ja Total Composure Orchestra ovat, koska olen matkoilla vielä melkein viikon ja midikoskettimistoni on 300 kilometrin päässä. Sen vaan olen huomannut, että Total Composure Orchestra valitettavasti aukeaa ainakin minulla Kontakt 5:ssä vain demona eli on sikäli aika jonninjoutava. Varmaan taas jokin tekninen ongelma vaan minun Kontaktissa, koska se on kuitenkin maksettu versio, joten pitäisi käsittääkseni toimia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=218312