Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ze Kink
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Superlux
Aika:12.10.2013 13:40
Mr. Crowley: Mulla on kokemusta HD-662 F -mallista. Olen käyttänyt niitä lauluja äänittäessä. En tykkää, mutta ei ole nyt muitakaan suljettuja kuulokkeita ja toisaalta olen tottunut soundiin. Mun mielestä noissa on sellainen ohut, ikävä soundi. Melko epätasapainoinen sanoisin. Sullahan on tuo 662-malli ilman F:ää: muistelin että tuo F viittasi flattiin, joten se voisi selittää jotain... bassopään puutetta. Summa summarum, kyllä noilla äänittäessä pärjää. Tosin jos jollekin äkkiseltään laittaa päähän, niin voi vaikuttaa esim. laulusuoritukseen, koska laulu kuulostaa liian ohuelta. En käyttäisi miksaamiseen.
 
Ellen muista ihan väärin, niin mulla on nämä samat. Itse olen tykännyt varsin jees, vaikkakin siis ostin ne ihan vain träkkäämiseen muusikolle, kun omaan päähän laitan mieluummin AKG K-550:t. Mitä nyt rumpuja äänittäessä olen käyttänyt itsekin noita, kun klikin ja taustat voi laittaa ihan täysille välittämättä siitä, että jos jotain menisi vaikka hajalle. Muutaman kympin luureiksi kuitenkin todella hyvät juuri tuohon käyttötarkoitukseen, eikä haittaa vaikka joku astuisi/istuisi päälle. Miksauksessa en itsekään käyttäisi, vaikka aika miellyttävän flätti saundihan noissa on - alapäätä ei tosiaan ole liikaa. Yläpää on vaan ehkä vähän räikeä - "Gradomainen" sanovat tuolla ulkomaan forumeilla - mutta ei onneksi niin että se häiritsisi. Todella epämukavat päässä tosin, ainakin mulle.
 
Onko kukaan muuten testaillut tuota HD-660:aa? Onko saundi yhtään sama kuin DT-770:ssä? Voisi hommata huvikseen yhden parin jos niissä on mitään samaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=219654