Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tuhkis
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitara raskaaseen musiikkiin
Aika:01.10.2013 18:14   (muokattu 02.10.2013 09:51)
AtteMetal: Hellou, yritin tuossa hakea jotakin vastaavaa tältä foorumilta eikä ainakaan ensisilmäyksellä löytynyt, mutta linkkiä jos löytyy vastaavia keskusteluja.
 
Elikkä tarkoituksena olisi hommata kitara, jolla voisi soittaa semi-raskasta heviä. Hintahaarukka noin 800 euroa, plus-miinus jokunen satanen päälle. Specseistä sen verran, että Original Floyd Rose (tai Ibanezin original Edge Pro) tai vastaava "hyvä" floikka, jolla onnistuu dive bombit ja muut ilman että lähtee vire ihan helposti. Tiluttelen verrattavan paljon ja soitan myös komppeja, joten tulisi olla sellainen kitara(/mikit?) missä tilutus ei puuroudu. Skaala around perus 25.5", nykyisessä on hieman pitempi kaula, joka tuntuu soitossa negatiivisesti.
 
En tarvitse oikeastaan kuin tallamikin, koska harvoin olen koskaan käyttänyt kaulamikkiä muutenkaan. Vanhassa kitarassa oli EMG-81, joka kuulosti hyvältä soittaessa. Toki voi suositella jotain vastaavia tai "parempia" mikkejäkin. Kiitän jo valmiiksi.
 
Jonkin verran olen googletellut eri vaihtoehtoja eikä ole oikeastaan mitään ihmeellistä löytynyt, kun revieweistäkään ei ota oikein selvää kun kaikkia tuntuuvat kehuvan. Muutama vaihtoehto löytyi esim. Schecter C-1 Hellraiser FR. Tuollakin hintaa yli 1000€ niin ei uskalla mennä ostamaan ihan sokkonaan.
 
Lopuksi vielä että soitan vain D-vireessä enkä matalammalta, mikäli sillä on mitää virkaa. :)

 
Ostat minulta tämän Hellraiserin.
 
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=802193
 
Kaikki kriteerisi täyttyvät.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=219521