Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mpekkanen
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Pitäiskö lopettaa soittaminen vai ei?
Aika:27.09.2013 23:58
Ruikku20
 
kuunteleppas vaikka tämä ja ihan kokonaan.
youtubesta löydät tämän tällä nimellä:Buena Vista Social Club-Chan Chan
Itsellä ei jostain syystä onnistunut linkin liittäminen suoraan tähän. Tässä biisiissä on tosi hienoa trumpetilla soitettua lattarikamaa. Tältä levyltä voi löytyä parempiakin biisejä joissa trumpetti on enemmän roolissa, mutta tämä kappale on tämän levyn eka biisi. Tämä on siis kuubalaista musiikkia.
 
Minusta nuo klassisen puolen säveltäjät ja niiden teokset ovat sellaisia ,että jos ne ei sinua kiinnosta niin kyllähän sitä voi muutakin soittaa. Tosin jos lähdet opiskelemaan niin silloin varmasti joutuu soittamaan paljon sellaistakin mikä ei niin kiinnosta.
 
Keväällä olin Virossa käymässä Jazzkaar tapahtumassa joka on sellainen Viron jazz tapahtuma ja käytiin siellä katsomassa italialaista Fabrizio Bosso Quartettia ja se oli niinkin hyvä ,että naisystäväni joka ei koskaan ollut käynyt yhdessäkään jazzkeikalla kuunteli tippasilmässä sitä esitystä kun se oli hänen mielestä niin kaunista. Fabrizio soittaa trumpettia ja se oli myös minusta todella hyvä keikka.
 
Opiskeluun en osaa ottaa kantaa,mutta trumpetilla voi soittaa todella hienoja juttuja ja minusta mikään ei myöskään estä sitä ettetkö voisi harjoitella sillä soittamaan juuri sitä muusiikkia josta itse tykkäät. Jos sinä menet jonnekkin kouluun vain sen takia , että se on vanhempiesi tai jonkun muun mielestä hyvä idea niin pidemmän päälle se ei mene niin.
 
Kuitenkin kehottaisin jatkamaan treenaamista ja keskittymään siihen oman musiikin tekemiseen ja soittamiseen.Trumpetilla on soitettu paljon hienoa musiikkia ja osaavissa käsissä se kuulostaa todella hyvältä. Sillä voi soittaa jatsia ja montaa muutakin musiikkia kuin pelkästään klassista. Mikäänhän ei estä sinua soittamasta erilaisten muusikoiden kanssa ja tehdä ihan omanlaista juttua. Oli se sitten vaikka metallia tai ihan mitä vaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=219461