Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mega
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:End of Aeon [melodoom]
Aika:27.09.2013 10:15
MELODOOM-BÄNDI END OF AEON JULKAISEE SINGLEN 1.10.13
 
Suomenlahden helmessä Kotkassa syksyllä 2011 perustettu End of Aeon julkaisee digisinglen lokakuun 1. Singlen molemmat kappaleet on alunperin julkaistu vuonna 2012 ilmestyneellä Ever-debyytillä, mutta sittemmin tapahtuneiden miehistönvaihdosten takia orkesteri päätti tehdä kokonaan uudet versiot ensijulkaisunsa tarttuvimmista kappaleista. Yhtyeen musiikin eräinä keskeisimpinä elementteinä on vastakohtaisuudet melodisuuden ja tummanpuhuvuuden välillä. Samaa vastakkainasettelua löytyy myös Sara Strömmerin heleiden lauluosuuksien ja Olli Suvannon karskien murahdusten välillä.
 
Laulajanvaihdoksen myötä halusimme tarjota ihmisille tuoreen ääninäytteen sekä mahdollisuuden tutustua nykyisen kokoonpanon meininkiin. Kun singlen molemmat kappaleet todettiin keikoilla hyvin toimiviksi myös naislaulajalle sovitettuna, tuntui varsin luontevalta myös äänittää ja julkaista ne uusina versioina. Biisit esittelevät myös varsin kattavasti End of Aeonin musiikillista repertuaaria, yhtyeen basisti Harto Pokki kertoo.
 
Kuusikko valmistelee parhaillaan toista täyspitkää albumiaan, jonka on määrä ilmestyä vielä kevään 2014 aikana. Yhtyeen itsensä mukaan tuleva materiaali on aiempaa synkempää, mutta kuitenkin EoA tyyliin toteutettua.
 
Single on hankittavissa kaikista hyvin varustelluista digikaupoista, mutta se on myös kuultavissa
julkaisupäivästä 1.10. eteenpäin niin Soundcloudissa https://soundcloud.com/endofaeonofficial, Bandcampissa http://endofaeonofficial.bandcamp.com/ kuin Reverbnationissakin http://www.reverbnation.com/endofaeonofficial
 
TOO LATE & PATH (REIMAGINED) BIISILISTA
1. Too Late
2. Path
 
KOKOONPANO
Sara Strömmer - laulu
Harto Pokki - basso
Ville Mussalo - kitara
Teemu Jokela - kitara
Antti Tani - rummut
Olli Suvanto - koskettimet ja murina
 
DISKOGRAFIA
Ever (omakustanne 2012)
 
https://www.facebook.com/EndofAeon
http://www.endofaeon.net/
http://endofaeonofficial.bandcamp.com/
http://www.reverbnation.com/endofaeonofficial
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=219446