Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:CPU
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Virtuaalianalogisoftwaresyntetisaattoreita
Aika:18.09.2013 14:50   (muokattu 18.09.2013 14:55)
telescope: Ajattelimpa vaan välillä tulla kertoon että Korgin MS-20, Polysix ja Mono/poly plugarit on aika hirveen kuulosia.
 
Olen eri mieltä polysix:n ja ms-20:n kohdalla, toi monopoly nyt on mitä on.
 
Polysix on aivan hyvä padeihin ja synästringeihin, kuulostaa paikoin paremmalta kun toi meitsin juno 106. Ms-20:llä on hyvä tehdä bassoja ja arppeja jne.
 
Ei noi varmaan raudalta kuulosta, mutta ei kyllä kuulosta mikään muukaan softasynä. Kyllä noi korgit on pikemminkin sieltä paremmasta päästä, kuin huonommasta. Ton 8-bit sössötyksen perusteella suosittelen sitten korvalääkäriä (ellet ole pääasiassa käyttänyt monopolya ja tehnyt johtopäätöksiä sen perusteella).
 
EDIT: juu puhuitkin jostain särösaundeista, niin mikäli olet käyttänyt korgin omaa säröä, niin paskaltahan kaikki kuulostaa sen läpi. Ei noista korgin omista effuista kandee käyttää kun polysix:n ensembleä ja ehkä chorusta, muut sitten lähinnä pilaavatkin hommat. Mielestäni ms-20 kuulostaa ihan mukavalta kun sen ajaa hallitusti särölle filsufeedbackillä, tietysti menee isommilla säröillä vituiks, mutta niin kyllä tekee jokainen softasynä, mitä oon kokeillu. Ja muutenkin, ilman hyvää säröplugaria, about kaikki virtuaalisynät kuulostaa paskalta, niinku about kaikki va:tkii.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=216098