Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:HaloOfFlies
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Simple Minds Suomeen
Aika:17.09.2013 11:19
Dont You (Forget About Me) -kappaleella vuonna 1985 maailmanlaajuiseen suosioon noussut Simple Minds saapuu Suomeen ensi vuoden alussa. Yhtye esiintyy Helsingin The Circuksessa 27. tammikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 19. syyskuuta.
 
Vuonna 1977 perustettu Simple Minds on komeillut vuosikausia listojen kärkisijoilla, säveltänyt upealla tavalla monipuolista musiikkia sekä toiminut vaikuttajana artisteille Manic Street Preachersista Primal Screamiin ja Mobyyn asti. Yhtye on hyödyntänyt musiikissaan vaikutteita rockista, soulista, gospelista, funkista, discosta ja maailmanmusiikista sekä käsitellyt sanoituksissaan aiheita henkilökohtaisista kokemuksista aina paikallis- ja maailmanpolitiikkaan asti.
 
Simple Minds on julkaissut pitkän uransa aikana 17 albumia, joista viisi on myynyt platinastatukseen oikeuttavan määrän. Yhtyeen vahvuus ja jatkuvan suosion salaisuus on kattava, monimuotoinen katalogi, josta löytyy liuta ikimuistoisia kappaleita niin tunnelmointiin kuin tanssijalan nostamiseenkin. Bändi edelleen kiertää aktiivisesti areenoita ja klubeja ympäri maailmaa ja kerää vuodesta toiseen kehuja mukaansatempaavista esiintymisistään. Simple Minds valmistelee parhaillaan uutta, vielä nimeämätöntä levyään, joka julkaistaan ensi keväänä.
 
Ma 27.1.2014 Helsinki, The Circus
Liput alk. 47 €, K-18
Lipunmyynti alkaa to 19.9.2013 klo 9.00
 
http://www.tiketti.fi/Skotlantilain … ds-Suomeen-tammikuussa-uutiset/8608
 
Harkintaan menee kyllä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=219264