Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Khassera
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Laulureeneihin kotistudio?
Aika:09.09.2013 12:11
Oon nyt puntaroinu hulluna vaihtoehtoja, ja kysyn vielä että vaikuttaako tämmönen setti ookkelilta:
 
- Rode NT1-A konkka
- Apogee Duet tai One
 
Plus tietenki ständit, popfiltterit, kehdot ja piuhat. Macbook Pro + Garageband toimis niinku keskuksena. Ilmeisesti Apogee Duetin kans tulee joku Maestro jolla sitä lootaa hallinnoidaan. Gearslutzista lukaisin tosta ihme taustafiltteristä, ja joku totes että ois parempi ripustaa mikkiständiin joku paksu lakana tms, toimii kuulemma paremmin ja ei kuulosta siltä että nauhoitus ois tehty pahvilaatikossa. :) Kokeilen tätä kun se on kuitenkin halvempi ratkaisu, ja sit jos se on kakka niin ostan sen taustafiltterin.
 
Käyttäisin tätä ihan vaan backing trackien päälle hoilottamisessa (eli siis nauhoitusviiveellä ei kauheasti olis väliä, kunhan ääni "tulee yhtä nopsaa takaisin" kuin mitä se mikkiin menee mun suusta. hoksaa varmaan että oon suhteellisen pihalla termeistä)
 
En tarkoita vaikuttaa siltä että kaikki hyvät neuvot menee niinku kaivoon, pohdin tosi tarkkaan kuitenkin jokaisen vastaajan ehdotuksia. Tuo Apogee Duet sattuu nyt olemaan niin helponnäkönen ratkaisu mitä youtubesta olen katellut, että jos se riittää tähän käyttötarkotukseen ja jos oon ymmärtäny sen toimintaperiaatteen oikein, niin sehän ois ihan omiaan tämmösen "liikkuvan studion" käyttöön. :)
 
Mielipiteitä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=218406