Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Janus
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Stella - Pelkääjän paikalla.
Aika:05.09.2013 00:53
Liittynee aiheeseen. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=214759885315072
 
Janne Sivonen Poppareiden Pumppu 013 -hankkeeseen!
 
Joensuulaislähtöinen, Stella-yhtyeen riveistä tunnettu Janne Sivonen aloittaa Joensuun Popmuusikot ry:n Pumppu 013 -projektin tuottajana syyskuussa.
 
Hankkeessa tuetaan yksilöllisesti pohjoiskarjalaisia musiikintekijöitä avustamalla liiketoiminnallisissa valmiuksissa, markkinoinnissa tai vaikka tarpeen vaatiessa säveltämisessä, sanoittamisessa tai tuottamisessa. Lähes kaksivuotisen projektin aikana järjestetään erilaisia sävellys-, sanoitus- ja sovituspajoja, järjestetään ammattilaistapaamisia, kehitetään musiikkialan yhteistyötä ja järjestetään myös erilaisia esiintymismahdollisuuksia paikallisille bändeille.
 
Ensimmäisinä toiminaan hanke järjestää joensuulaisten bändien showcase-esiintymisen Tampereen Lost In Music Festival -ammattilaistapahtumaan ja etsii Pohjois-Karjalasta oppilaitoksen valtakunnalliseen sävellys- ja sanoituskokeiluun, jossa oppilaita kannustetaan biisintekijöiksi.
 
Janne Sivonen tunnetaan joensuulaisen Stella-yhtyeen säveltäjänä ja sanoittajana.
 
- On hienoa päästä hyödyntämään omaa kokemusta uusissa ympyröissä. Olen aina seurannut Pohjois-Karjalan bändejä, artisteja ja Joensuun Popmuusikoita tarkasti ja nyt saan tehdä jotain konkreettista kaikkien hyväksi. Toivottavasti ihmiset eri genreistä eivät arastele taustaani, vaan uskovat, että suhtaudun musiikkiin avarakatseisesti. Jos en itse löydä keinoja auttaa jotain tiettyä artistia urallaan eteenpäin, niin kauttani voi kuitenkin löytyä ne oikeat henkilöt.
 
Pumppu 013 -hanke aloittaa työt heti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=127989