Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JohnPatrick
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Pedaaleista pitävä pikkuputkari kotisoittoon, onko niitä?
Aika:03.09.2013 10:59
Laulava Kylätohtori: Bluetone ei taida mahtua budjettiin, mutta mitä olen kokeillut Lead Jr. nuppia, niin sopii loistavasti spekseihin.
 
Laadukas, hyväsoundinen pikkunuppi, jossa on toimivat Master Volume ja VVR. Toimii loistavasti pedaalien kanssa ja kitaran volumella saa soundin puhtaaksi - ei välttämättä superpuhtaaksi, riippuu monista tekijöistä, mutta lähes puhtaaksi kuitenkin. Soundi on kunnon kaapin läpi iso ja tuhti, ei uskoisi, että tulee niin pienestä vaharista. Tosin tuosta lähtee itsestäänkin "riittävästi" säröä, joten pedaalit eivät sinänsä ole pakollisia. Ääntä lähtee reilusti (2-3 w) ja dynamiikkaa riittää.
 
Kannattaa tosiaan kokeilla noita pieniä Bluetone-nuppeja, jos mitenkään sopivat budejttiin...

 
Tosiaan joo, budjetti ei ihan osu kohdilleen! :D varmasti olisi muuten kyllä hieno laite.
 
Osaako joku muuten kertoa, että mikä tekee vahvistimesta sellaisen, että se toimii hyvin pedaalien kanssa?. Onko siis joku tekninen piirre, josta voisi vetää johtopäätöksiä vai onko se liian monen asian summa, ettei speksien perusteella pysty vielä päättelemään mitään?.
 
Olen ymmärtänyt, että mitä yksinkertaisempi signaalitie, sitä parempi alusta pedaaleille?. Pätee ainakin omissa vahvareissa, kun toinen on kolmikanavainen avaruusasema ja toinen yksikanavainen muutaman säädön vahvari niin jälkimmäinen toimii todella hienosti pedaalien kanssa. Harmi vaan et 6kk sisällä vahvari on viettänyt 4kk pajalla.... :(
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=219027