Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JohnPatrick
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Pedaaleista pitävä pikkuputkari kotisoittoon, onko niitä?
Aika:03.09.2013 10:30
Aktiivista porukkaa, hyvä juttu! Budjetista kysyttiin niin alle 500€ tulisi olla ja mieluummin tietysti selvästi vähemmän. Pelottaa kyllä hieman 200€ putkivahvistimet ja lähinnä niiden luotettavuus ja laatu?. Toisaalta parinsadan hintaan ei voi tietysti kauheita odotuksiakaan asettaa.
 
Täällä on komboistakin puhuttu, mutt mulla on kotona 1x12" kaappi, joten kombot ovat pois laskuista. Tykkään muutenkin nuppi-kaappi -yhdistelmistä.
 
Blackstar HT-5:sen kovaäänisyydestä on joku muukin maininnut, mut tärkeää olisi et löytäisin oikeasti kotivahvarin. Suurta clean headroomiakaan ei tarvita, koska tarkoitus olisi käyttää jokatapauksessa pienen pohjaroson päälle pedaaleita ja puhdistella sitten kitaran volumella. Mites se HT-1, onko se soundeiltaan paljonkin erilainen HT-5:sen kanssa?.
 
Jos en löydä sellaista hyvää pedaalipohjaksi kelpaavaa pikkuvahvaria niin sitten täytyy miettiä joku sopivan monipuolinen vahvari, jonka omilla soundeilla pitää sitten tulla toimeen.
 
Joku mainitsi Vox AC4C1:sen, mutta jotenkin epäilen sitä aika kovaääniseksi. Mulla oli joskus AC15, joka tietysti on isompitehoinen, mut se oli ainakin lähes käyttökelvoton kotona.
 
VHT Special 6 ultra kuulostaa ominaisuuksiltaan hyvältä ja potentiaaliselta, onkos tuosta muilla mitään kokemusta?.
 
Kirkas sointi ei haittaa, pidän oikeastaan mieluummin siitä kuin tummempisointisesta. Kirkkautta saa kuitenkin tasoiteltua vaikka elementtivalinnalla yms. kun taas valmiiksi tummaa ei oikein saa enää pelastettua. Tubemeister pysyy kyllä edelleen vaihtoehtona...
 
Sitten pieni kiinnostus olisi kuulla myös kokemuksia jostain vähän spesiaaleimmistakin vahvareista kuten Uraltone jr. tai joku Bluetonen pikkuvahvari, voisiko niistä löytyä ratkaisua?.
 
Ja sitten edelleen kaipaisin kokemuksia Voxin AC4TV ja Lil Night Train -malleista?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=219027