Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fatgonzo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Halvat sähkökitarat jotka eivät ole aivan sieluttomia
Aika:31.08.2013 04:13   (muokattu 31.08.2013 04:49)
Olen muutaman kerran luopunut lähes kaikista soittokamoista ja aina kuitenkin veri vetää hommaamaan uusia, ja nyt keväällä rannemurtuma sitten "pakotti" myymään pois putkivahvarin ja sen hetkiset halpiskitarat, Epiphone Nighthawkin (josta todella tykkäsin) ja erään elektroakustisen. Olen omistanut menneisyydessä Epiphonen sekä Tokain Les Pauleja, useita stratoklooneja ja joitain ihme välimuotoja niinkuin juuri tuo Nighthawk. Tällä hetkellä en omaa kuin Ibanez Talman elektroakustisen sekä pahasti huoltoa kaipaavan Washburn D-10:n.
 
Etsin jotain halpaa (valitettavasti) sähkökitaraa joka ei olisi ihan sieluton lauta niinkuin joku perusmallin Pacifica. Tykkään lämpimistä ja joskus paksuista soundeista, jos Les Paul-historia ei sitä paljastanut, mutta en aseta rajoja kokeilun suhteen. Ranneonnettomuus ohjasi huuliharpun opetteluun, ja nyt kun siitä alkaa nauttia eli jopa oppia vähän niin olisi todella hienoa vetää sähkökitaran kera myös.
 
Nighthawk opetti että laatu ei enää välttämättä maksa paljoa, 300€ oli hintaa ja soi ainakin minun kourassani paremmin kuin lähemmäs 1000€ LP:t. Valitettavasti budjetti on tällä kertaa onneton, jotain alle tuon Nighthawkin.
 
Onhan tämä hieman turha postaus, mutta tarvitsisin ideoita. Oletteko törmänneet halpoihin omaperäisiin keppeihin lähiaikoina, ja jos kyllä, niin millaisiin? Pikaisella katselulla esimerkiksi tämä vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta halpikselta, vaikka merkki ei luottamusta herätäkään: http://www.thomann.de/gb/harley_bentonhbt1500tbk_egitarre.htm
 
Ja voin toki ostaa käytetynkin jos vakuutun että se on minulle sopiva kepukka.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218988