Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pappasfin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:SAAKO BOSS GT-10:stä HYVIÄ SOUNDEJA??
Aika:29.08.2013 16:10
RippeRitchie: Onkohan tuosta myllystä mitään mahdollisuuksia saada hyviä, pehmeitä, lämpöisiä, Satrianimaisia/Morsemaisia särösoundeja ilmoille styrkkarin kautta? Oon kokeillut jo vaikka minkälaisia asetuksia ja lopputulos ei ole vielä kertaakaan miellyttänyt. Menee hermot. Ennen omistin GT-8:n, ja siitä sain todella upeat soundit ulos, mutta tästä helvetinkoneesta en ole likimainkaan vastaavia löytänyt.
 
Mulla on ollut GT8 ja sitten sen jälkeen vähän aikaa GT10 ja painiskelin samojen juttujen kanssa, GT8 minäkin sain paljon paremmat soundit pihalle.
 
Heitin sen GT10 myyden ja tilalle hankin 11R eli Elevern Rack eikä ole tarvinnut katua pätkääkään kun soundit löytyy älyttömän paljon helpommin ja ne ovat vieläpä paremmat. Särösoundit on ihan toista luokkaa kuin noissa kahessa bossin vehkeessä (vaikka ei nekään huonoja ole jos osaa säätää, tosin itelläkin siis GT10 oli pettymys). Lisäksi Elevern Rack on hyvin putkivehkeen dynamiikan omaava laite mikä oli ainakin minulle yllätys, samaa dynamiikkaa ei Bossista lähde, tosin GT100 en ole testannut olenkaa joten siitä en tiedä.
 
Yritä ruuvata jos jaksat, mutta jos et niin sitten vaan katsot itsellesi paremmin sopivan laitteen ja kenties testaat Eleven Rackin (tosin se ei ole lattia vehje mutta siihen saa midi-lankun kiinni).
 
Mutta onnea soundin metsästykseen ;-)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218959