Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TheDj
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Cubase 7 artist
Aika:25.08.2013 22:50
Heipä hei!
 
Otsikon sekvensseri ostoslistalla ja muutama asia askarruttaa. Haulla en löytänyt vastaavaa ja googlen ihmeellinen maailma kertoo asiat liian epäselvästi ja ulkomaan kielellä.
 
Eli, huolenaihe n.1: Omistan Maudion midikeyboardin ja sillä olis kiva kans näpytellä vst instruja, mutta täällä -> http://www.steinberg.net/fileadmin/ … wnloads/Cubase_Comparison_Chart.pdf , kerrotaan, ettei artist versio tukisi ulkopuolisia instrumentteja (poislukien yamaha motif). Vai luinko tai tarkemmin sanottuna ymmärsinkö asian täysin oikein?
 
n2.: Kolmannen juhlan vst:t? Toimiiko aivan niinkuin täysversiossa vai onko niissäkin jokin rajoitus?
 
n.3: Windows 8? Kertonee jo riittävästi.
 
n.4: Onko artist versiossa muita rajoituksia kuin raitojen lukumäärä, muutaman ominaisuuden loistaminen poissaolollaan, OMF formaatin puuttuminen ja mikseri-ikkunan näkymän rajoittuminen yhteen + muut pienet joita en muista?
 
Kokemuksia ko. sekkarista (siis artist versiosta) noin niinkuin ylipäätään olisi myös kiva kuulla. Cubasen 5 täysversio on jo kaluttu läpi ja todettu cubasen olevan se n.1, joten jätetään ne ehdottelut reaperin yms muiden räpellysohjelmien hankinnasta toiseen kertaan..
 
Kiitosta!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=218904