Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ibnz
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mesa mini Rectifier
Aika:17.08.2013 21:40
Gabe: Mistä muuten olet katsellut nuppia? Itse laiskana maksan kotimaiselle kivijalkaliikkeelle mielelläni sen satasen pari lisää, ei tarvitse alkaa itse sähläämään mitään ja takuuhommat sun muut toimii tarvittaessa helposti.. ja tuleehan siinä tuettua samalla kotimaista puljuakin.
 
Toki ja erittäin mielelläni maksaisin osan suomalaisten myyjien palkasta, etenkin kun nykyään asiakaspalvelun tasokin alkaa olla jo oikein hyvä :) Mutta kauhean vaikea on perustella laitteen X hankinta, jos se ylimääräinen raha ei jää myyjälle. Jos toisen kaupan vastaava laite on reilusti halvempi, ja siitä jää oletettavasti sama kate kaupalle, on tätä ostosta paljon helpompi perustella itselleenkin. Siksi toivoisin valmistajalta vähän liekaa paikallisille toimijoille. Jenkeissähän Mesa voi myydä, koska valuuttakurssierotus on euroa vastaan. Siellä Mesat ovat about samanhintaisia kuin kilpailijat, joten voi olla, että Mesaa kiinnostaa vain sikäläiset markkinat.
 
Pakko sanoa että itse tykkään Mesan tyylistä tehdä vahvistimia paljon enemmän kuin muutaman muun ison valmistajan nykymeinigistä.
 
Hienoja ovat, ja ilmeisesti asiakaspalvelukin on huippuluokkaa. Toisaalta Englin aspasta on kokemusta ja se on myös ykkösluokkaa, joten tässä suhteessa varmaan valinta ei heilahda suuntaan tai toiseen.
 
Mutta jos tilaat rapakon takaa niin päivittele ihmeessä tänne miten prosessi sujuu? :)
 
Toki! Ei sen pitäisi olla sen kummempi, kuin Buy it now ja sitten odotellaan :) Sillä välin käyn jostain kaupasta 230V->110V -muuntajan parillakympillä (tehonkestoa ei juuri tarvita mun käyttöön) ja siinäpä se. Tullista tulee lappu, että "tullaa itse netistä", jonka jätän huomioitta tällä kertaa ja juoksen ennätysvauhtia Hki-Vantaan seutubussiin ja päädyn lentopostin tiskin taa tärisemään tulostetun maksukuitin kera :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203321