Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jmyrakka
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:satulat ja tallat
Aika:16.08.2013 03:53
hallu: Sitten sulla jää vaan ne nykyisen stopparin reiät siihen taakse, mutta voihan ne vaikka halutessaan teipata piiloon.
 
joo, vitutpa sillä mitään väliä on.
 
hallu:Kannattaa mitata se sun nykyisen tallan tolppien etäisyys, että natsaa tuon shallerin kanssa. Muutenhan tuo hyvinkin voisi natsata. Kyllä se kielijako varmaan osuu aika hyvin jos talla on vaan saman levyinen.
 
mjoo. vois varmaan laittaa mailia myös tonne t-kauppaan ja ihan kysyä niiltä siitä.
 
hallu:Mitä siihen satulan mittailuun tulee, niin mauseri eli työntömitta on siihen varmaan ihan kätevä ja maksaapi pari kymppiä motonetissa. Toisaalta satulanvaihto kitarasepällä ei ole hyvin kallis operaatio sekään eli kandee miettiä. Jos päädyt ostamaan valmiin satulan, niin itse tekisin niin että naputtelisin vanhan satulan irti ja ottaisin kauppaan mukaan malliksi. Voi hyvin kaupassa kokeilla kysellä myös kitaran merkillä ja mallilla niin saattaa kauppias tietää minkälaisen satulan tarvitset. Jos kitarasi on jotakin tunnettua mallia, niin voit hyvin googlailla ne satulan mitat (ovat yleensä aika hyvin dokumentoitu, niin ei tarvitse välttämättä itse mittailla).
 
ei ole tunnettu malli. halpis parkerilla soittelen...
 
aattelin ostaa jonkun vähän erilaisemman satulan. mahdollisesti metallisen ja sellasen minkä saa myös lukittua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218744