Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Veksi
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Käytetyt rummut ja millaiset niistä?
Aika:11.08.2013 16:29
Stone: Kiitoksia kommenteista!
 
Siis mielellään koko setti pelteineen telineineen (eli hi-hat ja mikäs se toinen yksittäinen pelti on omassa telineessään..symbaali?) ja olen kyllä varautunut siihen, että tuossa hintaluokassa pellit eivät ole se vahvin lenkki tosiaankaan. Peltejä voi sitten päivittää ajankanssa tarpeen niin vaatiessa. Kuitenkin jos tuolla budjetilla sen setin hommaa, niin onpahan silloin ainakin rummut treeniksellä odottamassa asiansa osaavaa ja voihan sitten mahdollinen kannuttaja tuoda itse paremmat työkalut paikalle, jos siltä tuntuu. Pelkästään treeniskäyttöön ne rummut ensisijaisesti ovat tulossa (lue: "ei keikalle").
Tässä on nytkin käynyt pyörähtämässä rumpalitaitoisia henkilöitä, jotka eivät varsinaisesti ole rumpaleita ja homma toimi siihen asti, kun säilytimme eräitä rumpuja (joita sai hyödyntää), mutta kun ne rummut lähtivät, niin korvaavat tilalle siis täytyy hommata, jotta homma toimii edelleenkin parhainpäin.
 
(Tuossa vinkattiin jättämään listasta Trak merkki pois, mutta esim. setin saisi tasan 200 käytetyn TRAK € pelteineen kaikkinensa. Onhan tietysti Pearl tai Tama merkkinä sellainen, että helpompi niitä myydä eteenpäin, mutta tarkoitus, että rummut jäävät sitten pysyvästi esim. jälkikasvulle jne. ellei muuta käyttöä enään itse keksisi. Ei siis vaatimukset liian korkealla hifistelystä puhumattakaan, mutta kuitenkin, että ne silti ajavat asiansa.
Trak on aivan sopiva treenisetti tuohon hintaan!?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=218656