Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Victims of Fate
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä vahvistin olisi hyvä heavy metallin soittamiseen?
Aika:10.08.2013 11:07
mpekkanen: Löytyyhän tuolta Line6 toki tehoiltaan suurempiakin vahvistimia ja varmaan mahtuu tuohon sinun hintahaarukkaan. Vielä kun myyt tuon pois niin saat siitäkin jonkin verran hilloa.
 
Parhaiten löydät itsellesi sopivat laitteet kokeilemalla erilaisia vahvistimia. Neuvoja voi toki moni antaa ,mutta sitä ei voi kukaan taata että ne menisivät sitten oikein. makuja on niin monenlaisia.
 
kuitenkin jos olet sillä Line6 soitellut niin ainakin sen soundimaailma on tullut tutuksi ja noissa isommissa peleissä on myös isompi kaiutin joka on ehkä parempi jos haetaan heavy soundia. Taitavat olla myös soundienkin suhteen monipuolisempiä nämä isomman koon Line6 vahvistimet.
 
Varmaan kaikkein järkevintä olisi käydä lähimmässä soitinliikkeessä kokeilemassa erilaisia vaihtoehtoja.
 
Line6 isommat combot ovat kuitenkin aika edullisia ainakin jos käytettynä ostaa. Ei siihen rahaan ihan kauheasti ainakaan mitään täysputki Marshall vahvareita osteta.

 
Näinhän se on, että ne on edullisia. Olen soitellut yhdellä treenikämpällä isommallakin spidukalla - taisi olla 75W tjs. Oli ihan jees vahvistin. En kuitenkaan haluaisi pysyä samassa merkissä, koska on vähä huonoja kokemuksia tosta omasta 15W spidukastani ja lähes kaikkihan niitäkin haukkuu :(.
 
Täysputki-Marshalleita en ole hankkimassakaan, vaan Marshallin combovahvistin kelpaa - niissähän on etuasteessa yksi putki. Olen yhtä sellaista nyt pikkusen testaillutkin - on 1 50W Valvestate lainassa. Ja siitä kyllä lähtee hyvät soundit - sellaset mistä tykkään. Ainakaan ei kuulosta kliiniseltä niinku monesti nuo pelkät transistorivahvistimet vaan selkeästi aidommalta - elävämmältä.
 
Nyt vain pohdin, että pitäisikö ostaa tuo Marshall evt-50W 200€:lla vai melkei samalla hinnalla eli 240:lla Marshallin VS100R, jossa on 100W.
 
Sillä pärjäisi varmasti isommillakin keikoilla tulevaisuutta ajatellen, mutta miten se sitten soveltuu kotisoittoon kun watteja on se 100.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218574