Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RaskasMielinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä vahvistin olisi hyvä heavy metallin soittamiseen?
Aika:07.08.2013 21:22
Melodista heviä siis... Ainakin itselleni se tarkoittaa paljon nyansseja, jotka lähtee sormien päästä - jos osaisin - ja joita ei oikein saa kuulumaan ilman sitä täysputkivahvistimen soundia.
 
Itse ostin aikanaan Linja6 Spiderin tilalle/rinnalle Wanhan Marsun VS100:en, kun kyllästyin Spiderin kliinisiin mallinnoksiin (jotka nekin toki aluksi kuulostivat upeille). Tunne oli että wow, tässähän on nyt sitä eloisuutta. VS100:ssa siis tosiaan on putkietunen (käyttäytyy muistaakseni hieman eri tavalla kuin 8080-mallissa?). Kyllä se putki nähdäkseni siihen soundiin vaikuttaa, ainakin vähän.
 
Mutta, mutta sitten hankinkin ensimmäisen oikean täysputkikoneeni (taisi olla ENGL Powerball) ja siihen se VS100:lla soittaminen sitten jäikin. Tuollainen ENGL ei tietenkään mahdu kaiutinkaappeineen budjettiisi mutta hintahaarukkasi kutakuinkin osuvia putkicomboja täältä mnetin torilla kyllä pyörii jos on malttia kytätä, selvittää netistä heti speksit ja arvostelut sekä sännätä kumit sauhuten hakemaan vaikka vähän pidemmänkin matkan päästä. Homman nimi on se, että hyvään tilaisuuteen pitää tarttua heti (luetaan: siltä istumalta, saman tien).
 
Noita vanhoja made in England Marshall Valvestate VS100R -comboja tosin pyörii mnetin torilla aina välillä aivan törkeän hävyttömän halvalla. Siksi en omaanikaan ole myymässä, vaikka en sillä soittelekkaan. Toimittaa soittohuoneessani "pääkallopöydän" virkaa ja on muistona omien löytöretkieni alusta:)
 
Mene härskisti johonkin kivijalkakauppaan testaamaan puoleksi päivää kaiken maailman vahvistimia. Postaat sitten uudestaan tähän ketjuun ja kerrot tarvitsetko nimen omaan ja aivan ehdottomasti sittenkin sen putki(combon)...;) Voihan käydä niin, että menet innoissasi ylitäämään budjettisi pahemman kerran (tai ainakin jonkin verran) ja roudaat sieltä liikkeestä jotakin tuliterää ja takuunalaista mukanasi:D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218574