Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JuSu
Alue:Livetoiminta
Aihe:PA/laulukamat bändille, 100-200 hengen tilaisuuksiin
Aika:02.08.2013 19:21
Terve!
 
Olisi tarvetta viisihenkisen (voc, gtr, kbd, b, dr) hää/juhlabändin äänentoistolle. Pääosin keikat otsikossamainitun yleisömäärän vetävissä vuokrasaleissa tms. Äänenpainetta ei tarvita kuten Slayerilla, koska tilaisuudet ovat pääosin häitä yms. juhlatilaisuuksia, jossa bändi ei ole pääosassa, vaan toisella puolella salia useimmiten ihmiset haluavat keskustella.
 
Ymmärtänette sapluunan.
 
Ko. poppoolle tarvittaisiin siis kamat. Pienet aktiivimonitorit löytyy, joilla monitorointi hoituu. Vinkkejä pyydetään varsinaisten PA -kaiuttimien ja tiskin hankintaan.
 
Aktiivipönttöjä pitää olla. Kevyt roudattavuus sekä yksinkertainen pystytys myös tärkeitä asioita. Uutena tarkoitus hankkia, tai kuittia vastaan käytttynäkin.
 
Budjettia en aseta, vaan pyydän nimenomaan vaihtoehtoja noin karkeasti pienelle, keskisuurelle ja isolle budjetille. Eli mitä saa milläkin rahalla, ja mitä iloa on, jos sijoittaa enemmän.
 
Anteeksi kun kyselen vaikeita, mutta kun en näistä niin tiedä, ja henkilö, jonka puolesta kyselen, tietää vielä vähemmän.. Mistä syystä juurikin yksinkertaisuus kokoamisessa on myös varteenotettava valintakriteeri. =)
 
Kiitos ja kumarrus,
 
JuSu
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=218516