Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ReBeat
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Lukko virittimet
Aika:02.08.2013 02:12
Hei!
 
Mulla on tuossa Ltd:ssä lukko virittimet ja jotenkin tuntuu että niissä olisi vikaa. Outoa että voiko kaikissa kuudessa olla? Vaikea olisi uskoa että niin sekunda sarja laitettu alunperin. Ja tuskin voi vikaantua jos on käytetty vähän.
 
Eli niissä on siinä mistä pyöritetään niin ihan pienet ruuvit niiden "melojen" kärjissä. Kieltenvaihdon aikana löystytin niitä, näin kai on hyvä? Yhtä kai hippusen liikaakin (alkoi jo hölskymään niinkuin irtoaisi). No sitten kieltenvaihto meni hyvin ja A-rautaan kireyttäminen, normaali perusvireeseen ripottelu tasaisesti.
 
Mutta itse ongelma: Meisseli on laadukas magneettikärkinen, astuu hyvin tiiviisti eikä muljaa. Kaikkia ruuveja tiukkasin melkein hikihelmet vaaleina (enempää ei arvannut, lapakin mahonkia). Silti en saa niitä pitämään. Edelleen virittimet saa kääntymään paikallaan hitaasti kuin karuselli. Siellä joku tuntuu luistavan, voiko olla sisältä kulunut ruuvi? Millä ne saa lukittua kun ei ainakaan ESP:n sivuilta eikä muualtakaan löytynyt puhetta erikoistarvikkeesta, (kuten esim. Ibanezilla on se tremolo-asetin). Ei paljon huvita jos alettava vaihtamaan koko asetelma, kun vasta vähän käytetty :(
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218508