Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Gabe
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Amfisound guitars
Aika:01.08.2013 16:08   (muokattu 01.08.2013 16:09)
Laulava Kylätohtori: Itse näkisin, että kallis putkivahvistin voi olla pettymys ja jopa "huonompi" kuin se vanha vähemmän dynaaminen säristin. Kallis putkari vaatii usein soittajalta paljon enemmän, koska dynamiikkaa löytyy, vehje toistaa armottomasti myös kaikki virheet, eikä se soikkaan itsestään. Joutuu harjoittelemaan, että kuulostaa edes yhtä hyvältä (soiton osalta) kuin ennen sillä halpisvahvarilla. Tässä kohtaa vahvistin tuomitaan helposti virheellisesti huonoksi, vaikka 'vika' onkin ihan muualla.
 
Tosin sitten, kun siihen kunnon vahvistimeen tottuu, niin paluuta entiseen ei yksinkertaisesti enää ole...

 
Kyllä ne asialliset kamat vaativat nimenomaan niiden käytön opettelua. Parhaimmillaanhan ne vain kannustavat hiomaan sitä omaa soittoa, pieni vaivannäkö palkitaan kyllä lopulta.
 
Olen kyllä mpekkasen kanssa samaa mieltä siinä että custom soitinta tai vahvistinta ei kannata tilata liian hätäisesti. Kannattaa ihan rauhassa perehtyä hetki aiheeseen ja keskustella sen rakentajan kanssa. Hyvä rakentaja sanoo kyllä jos suunnitelma alkaa näyttämään epäilyttävältä, näin ainakin omien kokemuksieni perusteella. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=218497